Kokousta ja juhlaa, jopa 100 henkilölle

Kokoustiloihimme kuuluvat kolme kokous- ja juhlatilaa, joissa tilaisuutenne sujuvat tarjoiluiden kera joustavasti. Tiloistamme löydät tarvittavat av-välineet sekä langattoman WiFin.

Viihtymistänne lisäävät rantasauna ja sisäsaunat takkahuoneineen, sekä uintimahdollisuus vuoden ympäri; pidämme avannon auki talvisaikaan.

Lomakotimme läheisyydestä löytyvät hyvät ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet. Käytössäsi on pihapelejä grillikatoksen kera.

Kokouspaketit

Päivän kokoukset alk. 39,00 € / henkilö

- Tulokahvi suolaisella piirakalla - Vähäjärven lounasbuffet jälkiruoalla - Iltapäiväkahvi makealla kahvileivällä - Kokoustilat tarvittavalla tekniikalla Huom. Vähintään 10 henkilöä

Saunahinnasto yksityistilaisuuksiin – Tervetuloa saunomaan!

1 t Sisäsaunat 10,00 €/hlö/h. Minimi henkilömäärä 5 hlö/varaus

(20 €/hlö/3h. Minimi henkilömäärä 5 hlö/varaus). Lämmitämme aina kaksi saunaa tarvittaessa: miesten- ja naistensaunat. Hintaan kuuluu pefletti. Pyyhemaksu on 5,00 €/hlö. Suosittelemme oman pyyhkeen mukaan ottamista. Saunamme ovat anniskelualuetta ja saunajuomat voi ostaa jääkylminä mukaan vastaanotostamme. Kesällä uimaan Vähäjärven pehmeään veteen ja talvella pulahdus virvoittavaan avantoon. Sisäsaunoilta on lyhyt matka rantaan.

2 tuntia Rantasauna 100 €, seuraavat tunnit 30 €/h.

Rantasaunalta vain portaat alas laiturille ja pääset uimaan Vähäjärven pehmeään veteen. Lauteille mahtuu mukavasti 6 henkeä kerralla ja kun tekee vähän tilaa, niin saattaahan sinne kymmenenkin mennä kunhan pitää vieruskaveristaan tosissaan. Hintaan kuuluu pefletti. Pyyhemaksu on 5,00 €/hlö. Suosittelemme oman pyyhkeen ottamista mukaan. Saunamme ovat anniskelualuetta ja saunajuomat voi ostaa jääkylminä mukaan vastaanotostamme. Tervetuloa!

Pyyhkeet 5,00 €

Peruutukset: viimeistään kaksi viikkoa ennen varauksen alkamispäivää, tämän jälkeen varaus- ja peruutusehtojemme mukaisesti. Sairaustapauksissa on esitettävä lääkärintodistus.